Ciutat

Joan Berlanga retreu a Maties Serracant que acabi el mandat “sol parlant de la feina dels altres”

El cap de llista de Sabadell en Comú, Joan Berlanga / ÓSCAR ESPINOSA

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sabadell, Joan Berlanga (Unitat pel Canvi), retreu a l’alcalde en funcions, Maties Serracant, que no hagi fet un balanç del mandat amb tots els membres del govern i hagi preferit fer-ho “sol parlant de la feina dels altres”. “Quin poc saber fer i quant ego’, etziba Berlanga a Serracant en un missatge a Twitter.

Qui va ser portaveu del govern i ara ha quedat fora del proper consistori, Joan Berlanga, creu que el govern local “mereixia acabar com va començar”, amb tots els seus membres i fent un repàs de la feina feta conjuntament.

No és la primera vegada que Berlanga mostra discrepàncies amb Serracant o l’anterior alcalde, Juli Fernàndez, a qui en més d’una ocasió ha acusat de centrar-se més en el procés sobiranista i en la seva projecció personal que en la ciutat.

Comentaris
To Top