Ciutat

Exhaurides les entrades per ‘La nit dels musicals’ del Fresc Festival

El Fresc Festival, l'any passat / Lluís Franco

Les entrades per a La nit dels musicals, l’espectacle del 26 de juny que obre l’estiuenc Fresc Festival 2019 fins al 22 de juliol, estan exhaurides. L’organització ha plantejat una segona funció el diumenge 30 de juny, a les 21.30 h, a l’Espai Cultura Sabadell i hi ha establert una llista d’espera. Les entrades per les altres 27 propostes culturals com el concert de Mishima estan disponibles al web.

Els musicals, l’entrant al gran festival

La nit dels musicals s’ha convertit en el primer plat del Festival d’Estiu del Vallès. En aquesta edició, es commemorarà el centenari del Teatre Sant Vicenç del barri sabadellenc de la Creu Alta. La programació servirà per recordar la trajectòria amb títols que han passat per l’escenari com l’Oliver, el noi de l’orfenat fins a Alcem la veu!, passant per Els teixidors i celebrar la història teatral sabadellenca.

L’espectacle estarà dirigit novament per Albert Gónzalez i comptarà amb Toni Ten com a director musical i amb les coreografies de Cristina Allande.  El protagonitzaran Beatriu Boronat, Laura Lozano, Maria del Valle, Francesc Asens, Marcel Castillejo i Marc Pont, juntament amb un seguit de convidats sorpresa alguns dels quals rememoraran personatges que, al seu moment, van marcar la seva carrera teatral.

Un festival per refrescar la cultura

El programa inclou 27 propostes de música, teatre, escena familiar i paraula ideals per gaudir de la cultura a la fresca aprofitant les nits d’estiu. Entre d’altres, passaran pel Festival Gerard Quintana, Àngels Bassas i Pep Poblet, Cesk Freixas, el cor Vakombà, l’obra teatral Les coses excepcionals, protagonitzada per Pau Roca; el saxofonista Dani Nel·lo, la comèdia Al Sostre, amb Oriol Grau i Pau Ferran; Arnau Tordera, el poeta Manuel Rivas, L’últim indi o Mishima.

Publicitat
Comentaris
To Top