Publicitat
Esports

Pablo Becerril deixa el filial arlequinat "dolgut, decebut i enganyat"

Pablo Becerril ha patit un mal tràngol i marxa decebut/Ll. Franco

Final amb retrets. El tècnic del Sabadell B, Pablo Becerril, ha explicat, a través d'un dur comunicat, el seu adeu al club després d'una temporada molt complicada. "Hem decidit posar fi a la nostra etapa en el filial perquè considerem que ni s'han donat ni ens ofereixen les possibilitats de fer la nostra feina amb la mínima dignitat exigible i tot té un límit", comença Becerril, qui assegura marxar, en l'àmbit personal, "decebut, dolgut i enganyat, però amb la consciència en pau i el cap alt".

Dona força detalls de les converses amb el club i assegura que el director esportiu (Toni Cáceres) "es va reunir amb mi per comunicar-me que ens pagarien el deute (set mesos pendents) i que l'any que ve l'equip hauria de tenir un cost zero. Li pregunto si això inclou el cos tècnic i em contesta que no. Li mostro la meva disposició a continuar el projecte si es liquida el deute d'aquesta passada temporada amb els jugadors que estic segur molts haurien continuat. També rebutjo altres ofertes perquè la prioritat era seguir i fins i tot contacto amb diversos jugadors per poder venir".

Publicitat

La situació, segons Becerril, canvia al cap de dos dies. "El director esportiu em comunica que si vull seguir, he de rebaixar el sou un 50 per cent. Ho trobo una falta de respecte a la nostra feina durant un any i a les nostres capacitats. Li trasllado la impossibilitat d'acceptar i li adverteixo que la majoria de jugadors marxaran. D'altra banda m'assabento que una altra persona del club està trucant a jugadors per intentar fitxar-los amb promeses que no es compliran".

També afirma que "l'acceptació d'entrenar l'equip la passada temporada no va ser per motius econòmics, ja que disposava d'ofertes millors, però la possibilitat d'entrenar el filial d'un equip professional, amb jugadors joves i molta il·lusió, em va fer decidir. Per tant, la nostra marxa no és per un tema econòmic sinó per falta de respecte, consideració i valoració. Cal sumar-hi una temporada on l'equip ha entrenat sense material, s'ha tardat mesos a fer fitxes a alguns jugadors incorporats i malgrat tot, l'equip ha competit per l'ascens durant la part de la temporada en què les condicions ho permetien i la resta amb absoluta dignitat representant al club de forma honesta, entregada i vocacional". Acaba agraint les mostres de suport rebudes de molta gent i, en especial, de l'afició.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top