Publicitat
Vallès

Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana a Cerdanyola

Part del material requisat / Mossos

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar una plantació de 2.850 plantes de marihuana a una casa de Cerdanyola del Vallès el passat 7 de juny. A més de les plantes, la policia catalana va decomissar 900 grams de haixix i 12,5 kg de cabdells. En el moment de l’operació hi havia a l’interior del domicili un home de 54 anys i la seva dona de 48 anys que van ser detinguts, i que després de passar a disposició judicial van quedar en llibertat amb càrrecs.

La investigació va començar, quan per diverses vies, els Mossos van tenir coneixement que a la casa s’hi estava cultivant marihuana. Finalment, el 7 de juny es va muntar un dispositiu d’entrada i escorcoll que va acabar amb el desmantellament de la plantació i la detenció d’aquestes dues persones.

Publicitat

La plantació es trobava situada a la planta baixa de la casa i estava distribuïda en diferents estances que estaven dedicades al cultiu, assecament emmagatzematge. Entre la infraestructura desmantellada pels Mossos hi havia aires acondicionats, sistema de regadiu, ventiladors, transformadors etc...

La suma de les plantes decomissades, entre les que hi havia 48 plantes mare valorades en 190.000 euros, i la resta del material decomissat pujaria a 230.000 euros al mercat negre. D’altra banda, la casa estava connectada il·legalment a la xarxa de subministrament elèctric.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top