Publicitat
Ciutat

En portada: El futur a examen

732 sabadellencs s’enfronten a la prova d’accés a la universitat. Nervis i il·lusió durant el primer dia de Selectivitat. Us ho expliquem a la portada d'aquest dijous. També diem adeu als 22 regidors que s'acomiaden del ple.

A la secció de Ciutat, destaquem que l’investigat pel crim de la sabateria Acin, Francisco O., torna a quedar en llibertat. L’acusació en el cas havia demanat el seu empresonament immediat, una decisió que finalment ha estat rebutjada, després que l’acusat hagi prestat declaració en seu judicial.

Publicitat

Finalment, a Esports, posem sobre la taula que les penyes estan neguitoses pel futur del C.E Sabadell.

No us perdeu el 'Suplement Família i Nens: què fem a l’estiu?' i el monogràfic especial 'Festival Embassa’t 2019'.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top