Ciutat

En portada: El futur a examen

732 sabadellencs s’enfronten a la prova d’accés a la universitat. Nervis i il·lusió durant el primer dia de Selectivitat. Us ho expliquem a la portada d’aquest dijous. També diem adeu als 22 regidors que s’acomiaden del ple.

A la secció de Ciutat, destaquem que l’investigat pel crim de la sabateria Acin, Francisco O., torna a quedar en llibertat. L’acusació en el cas havia demanat el seu empresonament immediat, una decisió que finalment ha estat rebutjada, després que l’acusat hagi prestat declaració en seu judicial.

Finalment, a Esports, posem sobre la taula que les penyes estan neguitoses pel futur del C.E Sabadell.

No us perdeu el ‘Suplement Família i Nens: què fem a l’estiu?’ i el monogràfic especial ‘Festival Embassa’t 2019’.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top