Publicitat
Esports

La capitana Olga Domènech marxa al CN Terrassa

Olga Domènech S'ACOMIADA AMB UN REPÒQUER DE TÍTOLS / LL. FRANCO

Bomba. La capitana de l’Astralpool Club Natació Sabadell Olga Domènech ha decidit posar punt final a la trajectòria amb l’entitat nedadora després de 16 temporades al primer equip. Domènech, que va debutar a la màxima categoria del waterpolo estatal de la mà de l’ex tècnic i actual director esportiu Xavi Balaguer, ha estat l’encarregada d’aixecar les cinc Copes d’Europa del Club en l’última dècada de domini absolut sabadellenc. Tanmateix, la jugadora de 30 anys s’acomiada posant la cirereta a un any històric aconseguint el repòquer de títols amb l’equip de David Palma. A partir de l’1 de setembre, Olga Domènech jugarà amb les exnedadores Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña al CN Terrassa.

Domènech, capitana de l’equip durant les últimes deu temporades, ha explicat en declaracions al club vallesà que fa un canvi d’aires perquè necessitava “nous reptes, noves il·lusions, que és justament el que m’ha ofert el CN Terrassa”. La sabadellenca firma per una temporada amb l’equip de Xavi Pérez.

Publicitat

*Continuarà l’ampliació

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top