Publicitat
Ciutat

Mor una dona de 87 anys en un accident al pàrquing del Mercat Central

[Per Aleix Pujadas / Albert Acín]

Atropellament mortal al pàrquing del Mercat Central. Segons ha confirmat la Policia Muncipal al D.S., una dona de 87 anys, veïna de Sabadell, ha mort aquest divendres després de ser envestida pel seu propi vehicle, conduït pel seu fill, en un accident que s'ha produït a l’interior del mateix aparcament, en concret a la planta inferior segona. Les primeres investigacions realitzades pels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal apunten a un fet accidental.

Una unitat de la Policia Municipal, a l'entrada del pàrquing / D.S.

Els fets han passat a les 19.30 h. Una dona es trobava a l’aparcament amb el seu fill amb la intenció de sortir del pàrquing. Per causes que encara es desconeixen, el cotxe -un Opel Astra- ha realitzat una maniobra fent marxa enrere de manera errònia i ha perdut el control. En el moment, la dona es trobava a la part del darrere del cotxe quan el vehicle s’ha precipitat violentament contra la paret del darrere. El conductor tenia permís de conduir i estava amb plenes capacitats.

Publicitat

En el moment de l’accident, la víctima ha quedat ferida greument. Els serveis d’emergència s’han traslladat fins al lloc dels fets però no han pogut salvar-li la vida. En total, s'han desplaçat fins al lloc del sinistre dues dotacions de bombers, tres unitats del SEM, dues de la policia municipal i també els Mossos d’Esquadra, sobre qui recaurà la investigació dels fets perquè l’accident no s'ha produit a la via pública, sinó en un aparcament privat.

El trànsit de la zona no s'ha vist afectat en cap moment. Al lloc de l’accident hi ha hagut un degoteig de persones al llarg de tot el vespre. A quarts de vuit del vespre s’hi han traslladat els familiars de la víctima i posteriorment han arribat els investigadors dels Mossos d’Esquadra, que han revisat l’escena del desastre. El fill de la dona rebrà atenció psicològica específica, ja que es tracta d’un cas de víctimes d’accidents de circulació. A banda, en tot moment també es va posar a la seva disposició un servei d’interpretació per a persones sordes.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top