Publicitat
Ciutat

Troben una dona morta al seu domicili de Campoamor

Segons els veïns, feia almenys un mes i mig que la dona no sortia de casa, la qual cosa els va fer sospitar

El bloc número 11 del carrer Campoamor, on s'ha trobat el cos sense vida de la dona / D.S.

[Per Marta Ordóñez i Aleix Pujadas]

La Policia Municipal va trobar aquest dijous a la tarda el cos sense vida d'una veïna de Sabadell al seu domicili del carrer de Campoamor, 99, després de rebre l'avís per part dels veïns. La "forta olor" va alertar el veïnat, que va notificar-ho "immediatament" a les autoritats. A més, "almenys feia un mes i mig que la dona no sortia de casa", explica la Victoria, una de les amigues, cosa que va fer augmentar les seves sospites.

Publicitat

El cos de la dona, de 74 anys d'edat segons els veïns, es trobava al seu llit quan va ser localitzada per la Policia Municipal, juntament amb el seu gos, que per la seva part estava en estat greu de salut. El cas es troba ara a les mans de la Unitat d'Investigació dels Mossos de Sabadell, que està pendent de l'autòpsia que determinarà les causes de la mort, el temps que portava finada i la identitat de la víctima. Els Mossos d'Esquadra no van trobar cap indici de violència i des de la policia catalana també apunten que l'estat del cos indicava que portava dies sense vida.

A l'espera de conèixer les causes de la mort, els veïns avancen que "patia del cor", tot i que vivia "sense cap mena d'assistència". "No obria la porta a ningú, però ja portava molt de temps sense sortir al carrer", exposa una altra veïna, Manuela. Els qui la coneixien han explicat al D.S. que la difunta tenia cinc fills, que tampoc no es van assabentar del decés fins a rebre l'avís dels agents.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top