Publicitat
Ciutat

Una hora per assassinar la sabatera Ana María Milán

El D.S. ha accedit a la cronologia dels fets de la investigació policial, que detalla el minut a minut dels indicis

La sabateria Acín, just després dels fets / LLUÍS FRANCO

Va passar a última hora. La sabateria Acín estava a punt de baixar la persiana. Era un dimecres de febrer, ja era fosc i no s’esperaven gaires clients, el clima idoni per cometre un assassinat. El 28 de febrer del 2007, la dependenta de la sabateria, Ana María Milán, va aparèixer morta a la rebotiga. Des d’aleshores, fa més de dotze anys, els Mossos investiguen el cas.

Aquest diari ha accedit a la cronologia dels fets de la investigació policial, centrada en un sol sospitós: Francisco O., lampista de 68 anys, que segons la investigació policial hauria intentat agredir sexualment Ana María Milán i després l’hauria assassinat. El minut a minut que es detalla tot seguit es fonamenta en informacions indiciàries aportades per testimonis, imatges en vídeo i proves in situ recollides per la policia catalana. El conjunt permet reconstruir els fets.

Clica a les fletxes per llegir la cronologia amb què treballen els Mossos:

Publicitat
Comentaris
To Top