Diners

Pimec premia Kivnon Logística, de Barberà

Kivnon Logística és una empresa de Barberà del Vallès que dissenya i fabrica vehicles de guiatge / CEDIDA

El seu creixement i la seva aposta internacional. Aquests són els motius pels quals Kivnon Logística, de Barberà del Vallès, va ser guardonada ahir per Pimec amb el premi a la mitjana empresa més competitiva. La patronal de la petita i mitjana empresa va celebrar al vespre la 32a edició dels Premis Pimes, que es va celebrar a la sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), a Barcelona.

Kivnon Logística és una empresa orientada a la indústria. Desenvolupa, dissenya, produeix i distribueix vehicles de guiatge automàtic i sistemes complementaris per automatitzar tota classe de transport de mercaderies i de materials d’empreses de diferents sectors. El seu equip d’innovació altament qualificat investiga, desenvolupa i s’anticipa als canvis de la indústria 4.0. Fundada el 2009, és una pime que ofereix les seves solucions fora de Catalunya amb projectes i filials a països com Alemanya, Brasil, Mèxic o els Estats Units.

El president de Pimec Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, va valorar positivament el reconeixement a la tasca del teixit empresarial de la comarca en aquests premis. “És important que es reconeguin les empreses que tenim al territori i les persones que lluiten dia a dia per tirar endavant els seus negocis, com a mostra del teixit productiu que hi ha al Vallès Occidental”, va remarcar.

Si més no, el Vallès també compta amb un altre premiat. En aquest cas serà el terrassenc Ramon Martínez, amb el guardó a la segona oportunitat empresarial. Martínez és el fundador de TwisterBox, una empresa especialitzada a donar solucions domòtiques en apartaments turístics i hotels que contribueixin a la sostenibilitat ambiental.

La resta de premiats

A la gala d’ahir, Pimec també va guardonar El Periódico de Catalunya (Millor treball periodístic en temes econòmics); Fundació Rezero (Reconeixement en el comerç); Munich (Premi DIPLOCAT a la diplomàcia empresarial) LCPaper (Premi Fundació Pimec als valors d’empresa); Priordei (Premi qualitat lingüística en el món empresarial); Santea Products (Premi a la Microempresa més competitiva) i Ceras Roura (Premi a la Petita Empresa més competitiva).

El president de Pimec, Josep González, va recordar que queden reptes pendents com el Pacte Nacional per la Indústria. “Un pacte que avança però és imprescindible accelerar el desplegament de la fibra òptica a tots els polígons”.

Comentaris
To Top