Oci i cultura

‘La nit dels Musicals’ del Fresc Festival tindrà una segona funció el 30 de juny

/ Foto: Cedida

L’espectacle ‘La nit dels Musicals’ del Fresc Festival tindrà una segona funció el 30 de juny després d’exhaurir les entrades per l’estrena del 26 de juny. El musical obrirà el Fresc Festival com ja és habitual, i aquest any ho farà per partida doble davant la bona rebuda.

Es tracta de la tercera vegada que el festival d’estiu s’inicia amb la producció pròpia que té com a objectiu homenatjar els diferents musicals que han passat per la ciutat. En aquesta ocasió l’espectacle homenatjarà al Teatre Sant Vicenç, la veterana formació teatral del barri de la Creu Alta, que acaba de celebrar el seu centenari.

L’espectacle compta amb Toni Ten a la direcció musical i Cristina Allande a la de coreografies. Albert Gonzàlez en serà el director. L’espectacle el protagonitzaran Beatriu Boronat, Laura Lozano, Maria del Valle, Francesc Asens, Marcel Castillejo i Marc Pont. ‘La nit dels Musicals’ també comptarà amb un cos de ball amb més de deu ballarins, i també amb gran part dels integrants dels diferents musicals que es representaran com ‘El geperut de París’ i ‘Alcem la veu’.

L’Arrencada del Fresc Festival

L’espectacle musical servirà per donar el tret de sortida al Fresc Festival el pròxim 26 de juny que s’allargarà fins al 22 de juliol. Aquesta temporada el festival sabadellenc compta amb 27 espectacles al llarg de tots els dies. De moment des de l’organització asseguren que el ritme de vendes està sent bo i expliquen que ja han venut un 40% de les 6.000 entrades de tots els festivals.

Entre les diferents propostes al llarg del mes que dura el festival hi trobem propostes com els concerts de  Mishima o Petit Indi o l’espectacle ‘Maragall a casa’ o ‘Les coses excepcionals’ entre altres.

Comentaris
To Top