Ciutat

El Diari de Sabadell, guardonat per l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català

Exemplars de la primera edició del Diari de Sabadell, amb el nou disseny / JOSEP BLANCH

El Diari de Sabadell ha estat distingit amb el Premi millor publicació que atorga l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC). El premi és en la categoria de Premsa, mentre que Sàpiens l’ha guanyat en la de Revista i bonart.cat pel que fa a Digital. Farà l’entrega del guardó el secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Antoni Molons.

Durant la gala també rebran una distinció els directors de TV3, Vicent Sanchis, i Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, “com a denúncia de la repressió i com a defensa dels mitjans públics”. Les revistes Re i Ressò, per la seva part, obtindran un reconeixement als seus 25 i 50 anys respectivament.

L’entrega dels premis es farà dijous 27 de juny a les 20 h en el marc de la 19a Nit de les Revistes i la Premsa en Català – Premis 2019 que organitza l’APPEC a l’Espai Endesa de Barcelona. L’acte estarà conduït per l’escriptor Màrius Serra i es podrà seguir en directe a Catalunya Ràdio.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top