Ciutat

Arxiven provisionalment una querella d’Smatsa contra Serracant, tres exregidors i un assessor

Lluís Perarnau, Nani Valero i Maties Serracant, aquest dimecres en roda de premsa / D.S.

El jutjat contenciós número 3 de Barcelona ha arxivat provisionalment la querella per prevaricació interposada per Smatsa contra l’exalcalde de Sabadell, Maties Serracant, els exregidors Xavi Guerrero, Lluís Perarnau i Albert Boada; tres tècnics municipals, i un assessor, Jordi Colomer. El regidor Lluís Perarnau va assegurar ahir que “ens referma que era una denúncia per posar traves a la fiscalització del govern”. Smatsa va informar ahir mateix que recorreria la decisió.

La municipalització, legítima

Per la seva part, Serracant va destacar que la interlocutòria judicial apunta que municipalitzar el servei seria una “decisió legítima que el consistori pot adoptar”, i que “tot allò que hem tirat endavant com a administració és tècnicament i jurídicament raonable”; per tant, l’acusació de prevaricar i conspirar per fer-ho “no hi és”. L’exalcalde també va destacar que segons l’escrit en la seva actuació no s’ha percebut la voluntat de trencar el contracte com sí que deia l’empresa.

Continuar fiscalitzant

En roda de premsa a l’Ajuntament, acompanyant Serracant i Perarnau, la nova regidora de la Crida per Sabadell Nani Valero va reclamar al govern PSCPodem que continuï fiscalitzant el contracte d’Smatsa “atesos els incompliments flagrants i acreditats en nombrosos informes tècnics”.

Comentaris
To Top