Esports

Laura Barzon i Ekaterina Tankeeva reforcen l'Astralpool CN Sabadell

Laura Barzon en una imatge d'arxiu amb el Plebiscito de Pàdova / @ laurabarzy2

L'Astralpool Club Natació Sabadell continua configurant la plantilla de cara a la temporada 2019-2020. Després de l'arribada de Ruth Ariño i Silvia Morell, ambdues procedents del CN Sant Andreu, aquest matí l'entitat nedadora ha anunciat dos fitxatges d'una tacada: Laura Barzon i Ekaterina Tankeeva.

D'una banda, Barzon de 27 anys i internacional amb la selecció italiana, arriba procedent del Plebiscito Pàdova, semifinalista de la darrera LEN Euroleague, on va convertir-se en la màxima golejadora de la fase final celebrada a Can Llong. Destaca el bronze que va aconseguir amb la seva selecció al Mundial de Kazan 2015 i les 4 lligues amb el Pàdova.

Publicitat

Per la seva part, Ekaterina Tankeeva, de 29 anys i també internacional amb la selecció russa, juga a la posició de boia i aquesta temporada va jugar amb el SIS Roma. Va participar als JJOO de Londres el 2012, i entre els seus èxits més destacats hi ha el bronze al Mundial de Xangai el 2011 o l’or a l’Europeu de Zagreb el 2010. Ha jugat a l’Sturm Chehov, l’Ugra Khanty Mansiysk i al Rapallo.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top