Diners

El Grup IDP projecta el laboratori mediambiental nacional del Perú

El projecte del laboratori que s’ha adjudicat el grup sabadellenc / CEDIDA

El Grup IDP s’ha adjudicat el projecte del nou Laboratori Nacional per a l’Anàlisi Mediambiental de l’Organisme d’Avaluació i Fiscalització Ambiental (OEFA) del Perú. El nou equipament compta amb una inversió de 20 milions de sols (uns 5,3 milions d’euros) i forma part d’un programa que és finançat pel Banc Mundial.

Aquest projecte consolida encara més la presència del Grup IDP en aquest país sud-americà. Durant el 2018, el pes de la filial peruana, que compta amb 40 professionals, va ser d’un 12% respecte als ingressos globals. Fins ara, ha desenvolupat projectes en 11 dels 25 departaments del país per a grups empresarials líders. Tenint en compte el volum de contractació que s’ha generat al darrer trimestre del 2018, la companyia preveu incrementar un 80% la facturació en aquest país durant el primer trimestre d’enguany, assolint 1,8 milions d’euros.

El nou laboratori es construirà sobre un solar de 7.236 metres quadrats situat en el districte Carmen de la Legua, a la província Constitucional del Callao, al sud del Perú. L’edifici comptarà amb dues seccions per recollir mostres tant de l’OEFA i com d’entitats de fiscalització ambiental.

L’enginyeria sabadellenca desenvoluparà aquest equipament a través de la metodologia Building Information Modeling (BIM), que permet dissenyar, projectar, organitzar i gestionar la informació d’una infraestructura utilitzant programari dinàmic de modelatge en 3D i en temps real.

Comentaris
To Top