Publicitat
Vallès

Arriben a Barcelona 24 de les estudiants accidentades a Costa d’Ivori

Entrada de l'Escola La Vall / Google

[ACN/Redacció]

Les sis alumnes de l’escola La Vall de Bellaterra que van patir l’accident de trànsit a Costa d’Ivori ja són a Barcelona. Segons han explicat fonts de la institució al D.S., dues d’elles anaven al minibús sinistrat, però van patir lesions lleus i van ser donades d’alta aquest cap de setmana.

Les sis estudiants participaven de l’expedició que va sortir el passat divendres cap el país africà per participar en un projecte de cooperació de 15 dies, en el que havien pintar un pavelló i realitzar activitats per als infants d’una escola de la localitat de Yamossouko. En el projecte hi participaven prop d’una trentena d’estudiants de les escoles el Canigó (Barcelona) i La Vall (Bellaterra), i del col·legi major de la Bonaigua, així com tres professores i un sacerdot.

Dissabte passat, l’equip va sortir des de la capital Abidjan fins a la població esmentada, però en el trajecte, i per causes que encara es desconeixen, un dels dos minibusos va bolcar. Com a resultat de l’accident, una de les monitores va morir i 10 alumnes van resultar ferides. Només 3 d’aquestes continuen ingressades en un Hospital d’Abidjan, però es preveu que puguin tornar al país al llarg d’aquesta setmana.

Aquest dimarts al matí han arribat un grup de 24 estudiants i 3 adults a l’aeroport de Barcelona. Allà s’ha muntat un dispositiu especial perquè es poguessin trobar amb els seus familiars de forma privada. El cos de la monitora serà repatriat aquest dimarts de matinada i arribarà aquest dimecres.

Publicitat
Comentaris
To Top