Ciutat

Un camió bolca i deixa tallada la C-58

El vehicle, de grans dimensions, ha quedat estirat sobre la calçada ocupant tots els carrils

Imatge del camió accidentat aquest dimecres / CEDIDA

L’autopista C-58 ha quedat tallada aquesta tarda de dimecres a l’alçada de Sant Quirze del Vallès després que un camió de grans dimensions patís un accident i quedés atravessat ocupant tots el carrils de la via en direcció a Barcelona. Com a conseqüència de l’accident les vies d’accés i sortida de Sabadell també han quedat col·lapsades. A les 18.45 h s’ha pogut obrir el voral perquè hi hagués almenys un carril de circulació.

Les afectacions han anat més enllà de l’entorn. A la Rambla Ibèria, la Ronda Ponent, la carretera Terrassa i la carretera Barcelona els vehicles circulen amb moltes dificultats. També la Gran Via es troba col·lapsada, des de la seva entrada al tocar de l’aeroport de Sabadell. Un dels afectats, Antonio Ordóñez, assegura haver trigat “més de dues hores” en arribar des de Terrassa fins a Sabadell.

El vehicle ha bolcat per motius que encara es desconeixen i ha xocat contra la mitjana. Un testimoni, el Luís, camioner de professió, assegura que el vehicle devia circular pel carril de la dreta, que per alguna raó hauria fet un cop de volant cap a l’esquerra, encastant-se contra la mitjana. No s’haurien produït danys en altres turismes.

Les primeres informacions dels Mossos d’Esquadra apunten a què el conductor ha quedat ferit lleu, tot i no s’ha hagut de lamentar cap dany personal més. Les causes de l’accident encara estan per esclarir. Tot apunta que els neumàtics estaven en mal estat i la càrrega no estava suficientment assegurada i el camió hauria patinat per la part del remolc.

Fins al lloc de l’incident s’hi han traslladat diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, els Bombers de la Generalitat de Catalunya i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Cap a les sis i mitja de la tarda, l’accident ja havia provocat fins a set quilòmetres de cues entre Sant Quirze i Terrassa. Segons ha informat el Servei Català de Transit, l’incident també ha provocat retencions entre Badia i Sant Quirze en direcció a Sabadell i Manresa; i a l’AP-7 entre Santa Perpètua i Barberà, en direcció a Tarragona.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top