Ciutat

Apunyalament mortal al centre de Sabadell

Albert Acín / Maria Poveda

Assassinat en ple Centre de Sabadell. Un home ha aparegut mort amb evidents signes de violència per arma blanca al carrer de Gràcia. En plena matinada, la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra han rebut un avís de veïns que han vist la víctima, d’uns 30 anys i de nacionalitat espanyola, dessagnada en el carrer cèntric després d’haver rebut múltiples ganivetades.

La Policia Municipal ha rebut l’avís a les 4.33 h. Quan els agents policials han arribat al lloc del fets, l’home estava envoltat d’un gran bassal de sang. El seu cos estava fred i no tenia constants vitals. La policia ha fet un intent de reanimar-lo sense èxit, i després els serveis d’emergències SEM han prosseguit amb les tasques de reanimació. Al cap d’uns minuts s’ha constatat que no es podia fer res per salvar-li la vida. Els Mossos d’Esquadra han arribat al lloc dels fets i han acordonat la zona.

Fonts policials apunten que encara és d’hora per determinar les causes de la mort violenta, però tot apunta que ha estat una baralla que ha culminat amb la mort del jove a ganivetades. La divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació i ha estat recollint proves visuals i empremtes digitals fins les 9 del matí.

Els Mossos, al lloc del succés / VICTÒRIA ROVIRA

La víctima, descoberta pels veïns

Segons Joan Donaire, un veí del mateix carrer on han succeït els fets, el cos estava envoltat d’una gran bassa de sang d’uns 3 metres de diàmetre i amb clares ferides d’arma blanca. El testimoni ha explicat al D.S que al voltant de les 7.00 h el cos es trobava estès al bell mig del carrer, cosa que ha pogut presenciar des del seu balcó. La policia ja havia acordonat la zona llavors.

El testimoni assegura que no coneixia de res a l’home ni l’havia vist abans. A la mateixa fruiteria del carrer de Gràcia però, sí que l’havien vist. Expliquen que la víctima freqüentava un bar de la zona que regenta un home de nacionalitat xinesa. Asseguren que era habitual veure a l’home en qüestió allà jugant a les màquines de l’establiment.

Els Mossos han estat treballant al carrer de Gràcia a primera hora del matí / VICTÒRIA ROVIRA

Aquest fet ha sobtat molt als veïns del Centre. Segons Donaire, mai havia passat res semblant en aquest carrer, ja que es tracta d’una zona molt tranquil·la i que mai havien tingut cap sensació d’inseguretat.

Comentaris
To Top