Esports

Néstor: "Intentarem que el suport de l'afició sigui per aconseguir objectius molt més importants"

El jugador castellonenc tornarà a vestir la samarreta arlequinada la temporada vinent / Lluís FRANCO

Ha estat el primer jugador a renovar pel CE SabadellNéstor Querol continuarà corrent la banda esquerra d'arlequinat la pròxima temporada. El castellonenc es va convertir en peça clau i, de fet, va compartir el 'títol' de màxim golejador de l'equip amb Aleix Coch i Arturo Rodríguez amb 6 dianes.

Satisfet de l'acord després d'unes setmanes d'incertesa? Molt content. És el que jo volia i també el club ho volia. De fet havíem parlat el mes de gener, però les coses es van complicar i s'ha retardat tot uns mesos. Encara que vaig rebre algunes ofertes importants, la meva prioritat sempre ha estat seguir en el Sabadell. Per a mi és un gran club i amb una afició que va demostrar estar al costat de l'equip en els moments difícils.

Què l'ha convençut per continuar en el projecte arlequinat després del patiment de la passada temporada? Tampoc s'ha fet cap fitxatge encara... Encara és aviat i molts clubs estan esperant que acabin els play-off per moure fitxa. És cert que vam patir massa la passada temporada, però penso que el club vol fer un projecte nou i molt il·lusionant. M'agradaria transmetre un missatge de tranquil·litat, estic segur que es faran bones incorporations.

Ha parlat del paper de l'afició. Es pot aprofitar l'impuls dels últims partits del curs passat?Crec que pot ser un factor positiu. Si haguéssim aconseguit la permanència a 5 jornades del final, tot aquell moviment no s'hauria produït. Vam patir massa, és cert, però potser ara serveix perquè la gent s'enganxi. I nosaltres intentarem que el seu suport sigui per aconseguir objectius molt més importants.

Publicitat

Com per exemple el play-off d'ascens? Tornarà a ser complicat si no pugen equips com l'Hèrcules o At. Balears i també s'haurà de comptar amb el Nàstic, Castelló, Lleida... El grup tercer sempre és molt fort, amb grans equips. Molts surten amb l'objectiu de fer el play-off. El Sabadell pot ser un d'ells. La idea és millorar i ser més competitius.

A títol personal, suma dues temporades consecutives essent el màxim golejador de l'equip, primer en el Badalona i després en el Sabadell. Anecdòtic? Doncs sí, tot i jugar per banda, a vegades he actuat com a davanter i he trobat porteria amb facilitat. M'agradaria, però, que altres companys marquessin més gols que jo i l'equip acabés més amunt. Però jo intentaré mantenir aquest nivell.

Va acabar la lliga passada amb molèsties i gairebé sense poder participar en els tres últims partits. Arribarà bé a la pretemporada? Sí, vaig tenir problemes físics i el míster em va demanar que aportés la meva experiència durant uns minuts per salvar la categoria. Aquest estiu he estat fent recuperació i el dia 15 arribaré en perfectes condicions. Ja tenim ganes.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top