Publicitat
Ciutat

Més de 18 litres de xocolata desfeta i un espectacle de pallassos amenitzen la Festa Major dels Merinals

Els veïns i veïnes del barri dels Merinals gaudint de la xocolatada popular / ÓSCAR ESPINOSA

El barri dels Merinals té molt a celebrar. Des del passat divendres el barri gaudeix de la seva Festa Major amb diferents activitats i espectacles. El tret de sortida el van donar els Gegants i els capgrossos seguit d’un vídeo recopilatori d’imatges i vídeos sobre el barri.

La festa continuava el dissabte amb una exhibició de petanca i un partit de futbol sala. Per aquells qui aquestes propostes no els ha satisfet del tot, han pogut gaudir d’una petita festa Holi seguit d’una festa de l’escuma celebrada al pati de l’Escola Arraona. Més tard, el grup Welcome to the Faculty va protagonitzar un espectacle que es va allargar fins a la nit.

Avui però, era el torn de la xocolatada popular i l’espectacle de pallassos. La novetat però, és que la plaça del Mercat de Can Gambús ja no era d’aquests dos esdeveniments. A causa de la calor, els veïns i veïnes del barri s’han vist obligats a traslladar tota la xocolatada fins a la plaça dels Gratacels on sí que han pogut gaudir de l’ombra. Més de 18 litres de xocolata desfeta i fins a 9 rodes de xurros han aplegat a desenes de veïns i veïnes per gaudir del tradicional esmorzar.

UN ESPECTACLE DE PALLASSOS CLÀSSICS

Los Tetes Clowns ha estat el grup de pallassos encarregat d’amenitzar la jornada de diumenge. Un grup de pallassos “clàssics” tal com es denominen ells mateixos. Són dels pocs grups que queden actius a Catalunya, ja que els seus espectacles disten molt de les exhibicions que ofereixen els animadors. Tete, el pallasso que interpreta el paper principal, ha treballat amb grans del món del circ com Fofito o els Gabitos.

Avui té previst un espectacle amb màgia, paròdia i sobretot, molta diversió. Lamenta que, aquest any, el muntatge és molt pobre, ja que només disposaven del material que ells mateixos havien portat. De fet, ha costat que les famílies s’apropessin a l’espectacle. “Costa treballar en aquestes condicions”, assegura Tete.

Aquesta mateixa nit, Les Bruixes del nord posaran el punt final a la Festa Major dels Merinals amb un gran correfoc.

/ ÓSCAR ESPINOSA

Publicitat
Comentaris
To Top