Ciutat

Els Merinals s’omple de música i activitats per a tothom aquest cap de setmana de Festa Major

L'arròs popular dels Merinals sempre es fa diumenge a la plaça doctors Banting I Best / LLUÍS FRANCO

El barri dels Merinals també estarà de festa major aquest cap de setmana del 28 al 30 de juny. Divendres a la tarda i a la plaça del mercat de Can Gambús es farà un berenar per a tots els nens i nenes del barri i pintada de cares dins del mercat. A les 20.15 h sortiran a saludar els Gegants i capgrossos. A les 22 h, a la plaça Doctors Banting i Best, es passarà un vídeo que serà un muntatge sobre el barri i que substituirà el pregó tradicional que es fa habitualment. I per acabar l’orquestra Summer Dance, posarà el punt musical al primer dia de festa.

Dissabte

Dissabte se celebrarà una exhibició de petanca, a partir de les 9 h, al Club de Petanca. També es farà un partit de futbol sala a l’IES Miquel Crusafont. Pels que prefereixin un altre tipus d’activitat, a les 12 h hi haurà festa Holi i a les 13 h la Festa de l’Escuma al pati de l’Escola Arraona. Cap a les 14 h, el vermut popular al club de petanca tancarà un matí ben atrafegat. A la tarda hi haurà una actuació musical a càrrec del grup Welcome to the Fuculty a les 19 h, que s’allargarà fins a la nit. A les 21 h l’IES Miquel Crusafont acollirà el Festival de Patinatge.

La nit del dissabte serà sobretot molt musical. A partir de les 22.30 h actuarà l’orquestra Duo Musical i tot seguit el grup Remember Show, tot es farà al Pla de l’Amor.

Diumenge

El diumenge els veïns dels Merinals no cal que preparin esmorzar pels més petits, ja que a les 11 h es celebra la Xocolatada Infantil a la plaça dels Gratacels. I a les 14 h, petits i grans podran gaudir de la paellada popular que tindrà lloc a la plaça dels doctors Banting i Best.

A les 20 h hi haurà havaneres i rom cremat a la plaça dels doctors Banting i Best, i les Bruixes del Nord donaran per acabada la Festa Major dels Merinals amb un correfoc que sortirà d’aquesta mateixa plaça fins al Pla de l’Amor.

Comentaris
To Top