Publicitat
Oci i cultura

El cor Vakombà s’estrena al Fresc amb Queen i Carlos Gardel

Un moment de l'actuació del cor Vakombà al Teatre Principal de Sabadell / CEDIDA

El cor Vakombà s’estrena al festival Fresc. L’agrupació sabadellenca -formada per alumnes i exalumnes de l’Escola de Música Creu Alta- presentarà divendres a les 21.30 h, a l’amfiteatre dels Jardinets, el seu quart espectacle, D’ara endavant. Els sabadellencs ja van poder veure la representació al febrer, quan es va estrenar al Teatre Principal, però els Vakombà l’han millorada de cara a l’actuació d’aquesta setmana.

“Els balls i les coreografies seran les mateixes -adaptant-nos a l’espai, és clar-, però hem afegit dues cançons més: un medley de diversos temes de Queen i un bolero, El día que me quieras, de Carlos Gardel”, explica la directora del cor, Mariona Sànchez, que el va fundar fa 15 anys. 

També es podran escoltar cançons com La Flama, d’Obrint Pas, o Titanium, de David Ghetta. “Ens fa molta il·lusió actuar al Fresc, és un dels programes més xulos que s’organitzen a Sabadell”, afegeix Sànchez.

El cor Vakombà s’ha caracteritzat sempre per la seva versatilitat, amb un repertori que va des de la música litúrgica i tradicional fins al gospel o els grans èxits. Es van donar a conèixer el 2014, quan va participar en la segona edició del programa Oh Happy Day! de TV3, després de la qual van publicar el seu primer disc, Petjades.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top