Oci i cultura

Segell sabadellenc en el videoclip en català de Rosalia

Rosalia ha estrenat dos nous temes acompanyats d’un nou videoclip. Es tracta de ‘Fucking Money Man’ que engloba els dos temes ‘Milionària’, on l’artista canta en català, i ‘Dio$ no$ libre del dinero’. I precisament sota la direcció de fotografia del videoclip hi trobem el sabadellenc Lucas Casanovas, guanyador d’un premi Gaudí, i que recentment ja va participar en el videoclip del tema ‘Relámpago’ d’Amaia.

Ara, Lucas Casanovas ha tornat a dirigir el nou tema de la catalana Rosalia, que destaca per ser el seu primer tema cantat en català. El tema, amb un so que s’apropa clarament a la rumba, ja ha aconseguit revolucionar les xarxes en poques hores.

Casanovas també va dirigir la fotografia del curt ‘La última virgen’ que es va endur el Gaudí a millor curtmetratge l’última edició. La direcció del videoclip l’ha fet Bárbara Farré, parella artística habitual i també guanyadora del Gaudí, que recentment ha vingut a viure a la ciutat de Sabadell.

Comentaris
To Top