Ciutat

Hernández (Cs), el primer diputat provincial sabadellenc de Ciutadans

Adrián Hernández durant un ple municipal de l'anterior legislatura / ÓSCAR ESPINOSA

Adrián Hernández, líder de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, serà el primer diputat provincial sabadellenc de Ciutadans. El regidor prendrà possessió dijous que ve, quan es constitueixi el nou plenari de la Diputació de Barcelona.

El partit i els regidors de la demarcació de Ciutadans han donat la seva confiança al portaveu local perquè “serà clau per a traslladar els problemes reals de la gent” a l’organisme supramunicipal. El número u de la formació taronja s’ha compromès a “ajudar a millorar Sabadell també des de la Diputació”.

El seu currículum

Adrián Hernández, de 35 anys, té un Màster en Gestió de Recursos Humans i és diplomat en Relacions Laborals i Ciències del Treball per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Des de l’any 2015, ha estat regidor i portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament.

El representant local de Cs serà un dels 4 diputats de la formació a la Diputació, que estarà integrada per 51 diputats durant aquesta legislatura. Hernández ha destacat que “els bons resultats electorals als diferents municipis per Cs han estat determinants per a obtenir aquesta representació per a Ciutadans per primera vegada a Sabadell”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top