Diners

Terranova CNC trasllada la botiga de la ronda Zamenhof a la Via Massagué

La cadena de botigues Terranova CNC ha traslladat la botiga de la ronda Zamenhof a la Via de Massagué, 3. El canvi també ha comportat passar de ser una botiga pròpia a una franquícia, i ocupa l’espai de l’antiga armeria Permanyer. El nou local va obrir dissabte passat, 29 de juny, i aquesta setmana l’establiment d’on venien ja no ha obert les seves portes.

El local de la nova botiga Terranova CNC a Sabadell / D.S.

Amb aquesta ja són cinc les franquícies d’aquesta marca a Sabadell, on també té una altra botiga pròpia, al carrer de Marquès de Comillas. Al local de la Via Massagué s’hi venen productes d’alimentació per a gossos, gats, peixos, aus i animals de granja a part d’accessoris. Paral·lelament, en els propers dies preveuen obrir un serveu de perruqueria.

Comandes d’Internet per encàrrec

L’establiment té dues treballadores, Cristina i Raquel. La primera explica que una de les particularitats del negoci és que treballen per encàrrec, “si vols alguna cosa d’Internet vens i t’ho gestionem nosaltres”, explica, perquè han detectat que “molta gent no es fia de la xarxa” i com que treballen amb diferents magatzems assegura que “tenim preus molt competitius”, com l’avantatge d’estalviar-se les despeses d’enviament.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top