Vallès

Detingut el presumpte autor de 4 atracaments a benzineres de la comarca

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu / D.S.

Els Mossos d’Esquadra van detenir al presumpte autor de 4 atracaments a diferents benzineres de la comarca el passat 1 de juliol, després de que assaltés un d’aquests establiments a Cerdanyola del Vallès. L’home de 31 anys i nacionalitat espanyola, tenia nombrosos antecedents i ja tenia una ordre d’ingrés a presó vigent.

El presumpte autor de l’atracament va entrar a la benzinera el passat 1 de juliol al migdia mentre la treballadora estava quadrant la caixa. L’home que anava amb la cara mig tapada i amb una navalla va intimidar la caixera i es va endur 225 euros en efectiu de la caixa enregistradora.

Després de parlar amb la treballadora de la benzinera, agents de la Unitat d’Investigació van passar la informació disponible sobre l’atracador a totes les unitats disponibles de Cerdanyola, Montcada, Barberà del Vallès i Mossos de Paisà que estaven cercant al presumpte delinqüent.

Uns minuts més tard, una patrulla va trobar a l’home caminant per l’avinguda Catalunya de Cerdanyola. En veure als agents, el presumpte autor es va donar a la fuga en direcció a Ripollet i es va amagar a un canyissar de la llera del riu Ripoll. Uns minuts més tard va ser detingut per la policia catalana que va poder recuperar la quantitat extreta de l’atracament.

La detenció va permetre, a més a més, resoldre tres atracaments que hauria comés aquesta persona a altres benzineres de Cerdanyola, Matadepera i Badia. El 4 de juliol va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Cerdanyola que va decretar el seu ingrés a presó.

Comentaris
To Top