Publicitat
Esports

El Sabadell queda enquadrat amb els equips valencians i aragonesos

El Centre d'Esports Sabadell ja coneix els rivals del grup 3 de la Segona Divisió B de la temporada 19/20. En una reunió celebrada aquest matí per la Comissió Mitxa de la RFEF, s'ha decidit que el grup 3 el formaran els 11 clubs catalans: (Cornellà, Espanyol B, Lleida, Badalona, Barcelona B, Olot, Sabadell, Llagostera, Nàstic, Reus i Prat), juntament amb els 7 de la Comunitat Valenciana: (Hèrcules, Vil-la real B, Atlètic Llevant, València Mestalla, Castelló, Oriola i La Nucía) i els 2 aragonesos (Egea i Ebro).  Un cop resolt el misteri, el Centre d'Esports Sabadell evita els equips balears (Peña Deportiva, Eivissa, Atlètic Balears) però en canvi s'haurà de desplaçar fins a Oriola, a tocar de Murcia, el despalçament més llarg de la temporada.

La resta dels grups han quedat de la següent manera:

GRUP I: Pontevedra, Coruxo, Celta B, Racing Ferrol (GALICIA), Oviedo B, Langreo, Sporting B, Marino (ASTÚRIES); Rayo MajadahondaAtlético B, Castilla, San Sebastián de los ReyesInter de Madrid, Las Rozas, Getafe B (MADRID); Peña Deportiva, Eivissa, Atlètic Balears (BALEARS); Las Palmas Atlètic (CANÀRIES); i UD Melilla (MELILLA).

Publicitat

GRUP II: Barakaldo, Bilbao Athletic, Leioa, Amorebieta, Real Sociedad B, Arenas, Real Unión, Alavés B (PAÍS BASC); Cultural, Guijuelo, Unionistas, Valladolid B, Salamanca CF UDS, Burgos (CASTELLA i LLEÓ); Izarra, Tudelano, Osasuna B (NAVARRA); UD Logroñes, Calahorra i Haro (LA RIOJA).

GRUP IV: Algesires, Recreativo, Córdoba, Marbella, San Fernando, Sevilla Atlètic, LinenseSanluqueñoRecreativo Granada, Cádiz B (ANDALUSIA); Cartagena, UCAM, Real MurciaYeclano (MÚRCIA); Talavera, Villarrubia, Villarrobledo (CASTELLA LA MANXA); Badajoz, Don Benito i Mérida (EXTREMADURA).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top