Vallès

Roben a dues botigues de telefonia mòbil de Baricentro

La façana del Centre Comercial Baricentro / Google

La matinada d’aquest dimarts es van produir dos robatoris amb força a dues botigues de telefonia mòbil del centre comercial Baricentro, segons han informat els Mossos d’Esquadra. En total, els lladres es van apropiar d’uns 105 telèfons mòbils dels dos establiments, que tindrien un valor econòmic aproximat de més de 16.000 euros.

La policia catalana ha explicat que la persona o les persones implicades van aconseguir accedir al centre comercial forçant amb diferents eines els seus accessos. Un cop a dintre, van trencar els vidres de les dues botigues de telefonia mòbil i van accedir-hi per apropiar-se del material.

En el primer establiment s’haurien endut uns 30 telèfons mòbils valorats, aproximadament, en uns 7.000 euros, i a la segona es van apropiar de 75 telèfons que estarien valorats en més de 9.500 euros.

Ara mateix no hi ha persones detingudes, i s’ha obert una investigació per part de la Unitat d’Investigació de Cerdanyola per tal d’esclarir els fets i per poder identificar a la persona o persones implicades.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top