Esports

Un campus que any rere any va batent rècords

Aprenentatge, perfeccionament i millora. Amb aquest lema ha arrencat per cinquè any consecutiu el campus de tecnificació dels germans Garcia Junyent que tracta d’instruir als jugadors durant la seva estada. En aquesta nova edició, s’intenta que cada nen marxi amb una millora de les seves aptituds futbolístiques. La manera d’entendre el futbol de l’Òscar, el Genís i el Roger és la del futbol total, que ha de ser clau per a una formació.

Els tres exfutbolistes sabadellencs seguint atentament les evolucions dels joves jugadors a Can Rull / Lluís Franco

En comparació amb l’any anterior, aquesta edició no han pogut desplaçar-se al Football Pasvik International de Noruega per falta de temps. Malgrat això, esperen fer-ho l’any vinent. Genís Garcia ha recordat que aquesta iniciativa va sorgir “un cop acabada la carrera, continuar amb el futbol, tot i que en aquest cas, el formatiu, per tal d’ensenyar els coneixements que havíem adquirit i més encara si podia ser a la nostra ciutat natal”. Els germans Garcia Junyent compten amb la col·laboració de Jordi Besonias i Pere Llonch.

Per aquest 2019, han introduït petits canvis en les sessions d’entrenament i en els sorteigs. Després de la quantitat de nens que hi han passat en els quatre anys anteriors, les peces esportives de la carrera dels germans Garcia Junyent s’han liquidat i ara ja en sortegen del món professional actual, amb firmes dels jugadors i entrenadors dels equips corresponents. Una referència podria ser la samarreta de l’equip anglès Manchester City, amb la firma de Pep Guardiola, o la del davanter del Girona, Christian Stuani.

Una altra novetat és el fet de regalar als nens,–dins la bossa d’obsequis– un llibre de lectura per a cada un segons la seva edat. Amb aquesta acció, els germans Garcia Junyent pretenen que els més petits, a més de valorar el futbol, es centrin en els seus estudis. Pel que fa a les instal·lacions, els hi agradaria disposar de més espai, ja que, per exemple, aquest any hi ha hagut famílies que s’han quedat sense disponibilitat de participar-hi. Per aquesta mateixa raó, tampoc accepten nens de més de 14 anys.

A més a més reben nens de fora del Vallès Occidental i, fins i tot, de països de fora de Catalunya com Irlanda, Noruega i els Estats Units. D’aquesta manera s’expandeixen i la seva metodologia arriba a d’altres punts del planeta. En vistes al futur esperen “continuar mantenint-lo, però cada any ens costa més superar-nos”, admet Genís Garcia.

Un moment de l’entrenament del Campus GGJ / LLUÍS FRANCO

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top