Ciutat

Sabadell tindrà Ferrocarrils tota la nit durant la Festa Major

El servei s'ampliarà fins les 6.30 de divendres a diumenge, i fins les 3.30 dijous i dilluns

Imatge d'arxiu d'un tren dels FGC a l'estació de La Creu Alta / ÓSCAR ESPINOSA

Coincidint amb la Festa Major de Sabadell, els trens de la línia S2 de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) circularan ininterrompudament durant la nit entre la ciutat i Barcelona. Segons ha avançat aquest divendres Ràdio Sabadell i ha pogut confirmar el D.S., les nits del divendres 6 al diumenge 8 hi haurà un tren cada hora en ambdós sentits fins a les 6.30 del matí. La nit de dijous i la de dilluns, els dies d'inici i final de festa, el servei s'ampliarà fins les 3.30 de la matinada, segons ha informat l'Ajuntament de Sabadell.

Publicitat

Fonts de Ferrocarrils de la Generalitat han indicat al D.S. que l'acord ja s'havia plantejat l'any passat; però que en aquell moment no va ser possible a causa de les obres que s'estaven realitzant a l'estació de Can Feu | Gràcia. Enguany però, es podrà portar a terme. FGC ha ampliat en altres ocasions el seu servei per facilitar la mobilitat durant festes majors. S'ha fet a ciutats com Terrassa, Sant Cugat o Barcelona (amb les línies urbanes); i aquest 2019 es farà per primer cop a Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top