Publicitat
EDITORIAL

No ens oblidem de l'Estruch

Des d’aquestes línies no ens hem cansat de recordar que, com a ciutat, ens cal reivindicar allò en què Sabadell destaca. I que hem de potenciar-ho i explicar-ho fora del municipi. Sigui el nostre llegat tèxtil, les nostres empreses punteres, el nostre lideratge en el mercat del motor, l’associacionisme o el nostre potencial acadèmic i educatiu... Llegint les pàgines de la secció Avui parlem de... (pàgines 4 i 5), queda clar que cal seguir fent aquesta tasca. Com pot ser que un espai com Ca l’Estruch sigui tan desconegut per als sabadellencs? Com pot ser que les seves activitats i labors passin desapercebudes a la ciutat?

Publicitat

Tenim al cor de Sabadell una fàbrica de creació artística puntera, amb unes residències per a artistes envejables, amb una programació innovadora i variada... És un caramel! Reconeixem que fins i tot des del D.S. ens hem oblidat sovint de l’Estruch. A vegades potser no hem vist a temps activitats interessants que s’hi feien o espectacles de gran nivell que s’hi presentaven. En aquesta edició volem corregir aquest greuge i convidar les institucions públiques –especialment l’Ajuntament– a valorar, impulsar i donar suport a la fàbrica de creació de Ca l’Estruch.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top