Diners

Projecten la creació d’un parc temàtic al Vallès

Una maqueta d'un castell inclosa en el projecte / CEDIDA

Miniworld Park. Aquest és el nom del parc temàtic que està previst que es construirà al Vallès Occidental. El promotor d’aquest projecte és la Corporació Start.Point, una empresa de Sabadell que es dedica a la gestió d’actius corporatius i projectes empresarials de continuïtat.

Segons ha informat aquesta companyia sabadellenca, ha aconseguit un acord en exclusivitat dels promotors del parc per al disseny, construcció i gestió per als 10 anys posteriors a la seva inauguració del Miniworld Park. Es tracta d’una exposició de 20.000 metres quadrats de maquetes del món a escala 1/25-1/33. Després d’assolir aquest acord per impulsar el projecte, la Corporació Start.Point té previst “en breu” fer la presentació oficial del projecte. De fet, es reuniran durant els pròxims dies amb els responsables municipals per exposar-los la iniciativa.

Publicitat

El Miniworld Park del Vallès inclou la construcció de maquetes dels edificis més emblemàtics i espectaculars de la història de la humanitat. En aquest sentit, hi haurà maquetes i entorns amb automatismes –personatges, trens, vaixells, etc.– de les meravelles del món, catedrals, palaus, temples orientals, castells, ponts i gratacels. No faltaran els edificis locals emblemàtics.

Els promotors d’aquest parc temàtic sostenen que serà un gran centre de difusió i promoció de l’art, la cultura i l’oci. Per això, consideren que el Vallès Occidental és la ubicació més idònia perquè aquest tingui èxit. La iniciativa vol allunyar-se del concepte de Catalunya en miniatura, situat al municipi de Torrelles de Llobregat. L’exemple que han escollit és el Madurodam, situat a la Haia (Països Baixos), un dels parcs de maquetes més famosos del món. Una vegada estigui definit el projecte de Minworld Park es preveu que les obres puguin durar uns 24 mesos.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top