Esports

Un homenatge als expresidents obre la 50a edició de les 24 hores de futbet del Club Natació

Expresidents de la secció fent la sacada d'honor abans del primer partit / Lluís Franco

Les 24 Hores de Futbet del Club Natació Sabadell, una de les competicions més antigues i populars d’aquest esport a la nostra ciutat, van començar amb un emotiu homenatge als expresidents de la secció per commemorar la 50a edició del torneig. No hi eren tots perquè alguns ja han mort-es va guardar un sentit minut de silenci en el seu record- i altres van excusar la seva presència, però l’acte va comptar amb 7 dels més representatius en diferents èpoques. Per exemple Carmel Pérez, ‘Melo’, que ho va ser durant una dècada en dues etapes; Joan Costa, Xavier Jonama, Jaume Boix, Josep Marquina, Joan Dinarés i l’actual Santiago Peiri.

Tots ells van rebre un record commemoratiu d’aquesta edició i també es van ajuntar al centre del camp per fer una inèdita sacada d’honor conjunta abans del primer partit de la competició entre els equips Honved Orriols (que defensa el títol i aspira a guanyar el cinquè consecutiu) i New Generation, partit que acabaria amb empat (3-3). Un moment que els expresidents van viure amb alegria i una certa nostàlgia perquè ells també han estat participants actius de les 24 hores en els seus equips. Per exemple, el ‘Melo’ va guanyar la primera edició amb l’històric Bager.

/ LLUÍS FRANCO

Molt han canviat les coses des d’aquell 1970 i l’actualitat. Per exemple, la pista. Sempre ha estat ubicada a les instal·lacions del carrer Montcada, però abans era de dures rajoles de ciment i ara es juga sobre gespa artificial. Això sí, amb algunes deficiències que caldrà reparar ben aviat. També han canviat les dates (abans a mitjans de setembre i ara el juliol) i el format. A la lligueta de tots contra tots ja fa anys que s’hi van afegir semifinals i final per donar més atractiu a les últimes hores de la competició. Ha perdut glamur, però continua sent un torneig amb un encant especial.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top