Publicitat
EDITORIAL

El canvi de xip del Centre d'Esports

Sembla ahir quan el Centre d’Esports, empès per 1.700 seguidors, guanyava al Municipal d’Olot i certificava una de les permanències més agòniques a la Segona B i, de passada, aconseguia eludir una situació institucional molt complicada. Doncs ahir, gairebé dos mesos després, iniciava una nova temporada amb un objectiu molt clar des de tots els àmbits del club: canviar de xip. És cert que encara no s’ha fet públic l’acord amb el nou inversor estranger, però la tranquil·litat que transmet el president, Esteve Calzada, convida a l’optimisme.

Publicitat

També s’observen símptomes evidents que confirmen aquesta intenció d’un canvi de mentalitat. L’àrea esportiva, lligada de mans i peus en l’aspecte econòmic en anteriors temporades, sembla tenir un marge de maniobra superior a l’hora de negociar i fitxar. Ian Mackay n’és un exemple. El tècnic Antonio Hidalgo ha incidit en el partit d’Olot per recordar el paper fonamental que pot jugar l’afició en la nova temporada. Des de l’inici. No només puntualment. Des del 25 d’agost, quan el Castelló obrirà la lliga a la Creu Alta. També sabem que l’èxit o el fracàs es valorarà a través dels resultats. Això és el conte més vell del futbol. Com sempre.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top