Ciutat

ERC i JxCat voten en contra de construir la residència del Sud de Sabadell

Les mans d'una senyora gran / VICTÒRIA ROVIRA

Els grups parlamentaris ERC i JxCat han votat en contra de la construcció de la residència del Sud per part de la Generalitat. El diputat sabadellenc del PSC, Pol Gibert, havia presentat a la mesa del Parlament català una resolució per tal que el legislatiu licités les obres per construir i posar en marxa l’equipament.

El grup Catalunya en Comú sí que s'ha posicionat a favor d'aquesta resolució. Per la seva banda, però, els representats de la CUP, no s'han presentat a la votació, de forma que la resolució ha estat rebutjada. Gibert ha carregat contra ERC, acusant-la de fer “promeses electorals” mesos abans dels comicis i ha instat als republicans a “donar la cara” davant els veïns de Sabadell. “La Generalitat és la responsable de construir l’equipament, així que volem que retri compte", diu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top