Esports

La millor natació adaptada de Catalunya arriba a Can Llong

Roda de premsa de presentació del Campionat de Catalunya amb la presència d'Óscar Salguero / CEDIDA

Aquest divendres s'ha presentat el Campionat de Catalunya Open estiu de natació adaptada amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana d'Esport per a Cecs, Dolors Luna, del nedador del Club Natació Sabadell Óscar Salguero i de l'entrenador Jaume Marcé. Un certamen que arrencarà aquest dissabte a la tarda en jornada única amb la presència de 83 nedadors catalanas provinents de 15 clubs d'arreu de Catalunya.

Luna, que ha volgut agrair al Club Natació Sabadell "la complicitat per organitzar aquest campionat", ha posat de relleu la importància d'aquesta prrova en unes dates claus pel futur a curt termini dels següents reptes dls nedadors: "les marques que puguin fer els nostres esportistes serviran per al Campionat d'Espanya i com a test de preparació de cara al Mundial d'aquest setembre".

Publicitat

Precisament, serà un bon test per al nedador del Club, Óscar Salguero. El sabadellenc, que participarà en les proves de 100 braça (17 hores) i 200 estils (18.07 hores), en primer lloc ha tingut paraules d'agraiment cap a l'entitat nedadora per organitzar una vegada més el Campionat de Catalunya. Salguero ha destacat la importpància d'aquesta prova perquè "és l'última fita abans del Mundial on podem veure com estem i les sensacions", ha assegurat. Tot i reconèixer que està "bastant cansat" després d'una temporada molt exigent, ha confessat que nedar a casa serà un plus per competir millor i arribar al 100% a la gran cita de l'any a partir del setembre a Londres: "Un dels objectius que tinc és apropar-me al màxim al nedador -rècordman dels 100 braça-. Sé que és difícil però mai deixaré de lluitar per aconseguir-ho", ha sentenciat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top