ESPORTS

L’equip femení jugarà la semifinal del Mundial davant Hongria

Les de Miki Oca es trobaran amb Hongria a les semifinals / RTVE (cedida)

Superioritat. La selecció espanyola de waterpolo femení, amb sis jugadores del Club Natació Sabadell, Maica García, Bea Ortiz, Laura Ester, Judith Forca, Paula Leitón i Anni Espar, ha guanyat al conjunt holandès per 12-8, posant-se així a semifinals contra Hongria en el Mundial de Gwangju. Es preveia un partit molt equilibrat, ja que Holanda és la vigent campiona d’Europa, però un primer quart extraordinari, amb un aclaparador parcial de 6-0, va decantar el partit cap a elles. Al segon quart les holandeses van saber reaccionar però així i tot el marcador va ser de 8 a 4 a favor d’Espanya. I en el tercer i quart temps, Holanda es va començar a desesperar, Espanya va ser molt rígida en defensa, Anni Espar va transformar un penal i el conjunt espanyol es va acabar emportant l’enfrontament.

Cal destacar també que Anni Espar i Maica García van ser les principals artífexs de la victòria amb 4 gols cada una i Judith Forca també va veure porteria completant així una gran aportació sabadellenca. Ara, a esperar superar aquest dimecres a les 11.30 h a Hongria, que ja la van guanyar a l’Eurocopa de l’any passat a Barcelona en el tercer i quart lloc. Llavors, hi podria haver una futura final com la del 2017 a Budapest envers els Estats Units, principal favorit al títol.

Per altra banda, la selecció masculina de waterpolo ja està als quarts de final, que la disputarà demà a les 7 h contra la selecció que els hi va treure l’or al passat europeu i vigent campió olímpic: Sèrbia. Sergi Cabanas va tenir la seva participació, però cal destacar el porter Dani López i Munárriz amb 6 gols. Van ser claus els dos últims quarts, en què van aconseguir fer 10 gols dels 15 fets en tot el partit. Ara, espera Sèrbia (amb el precedent del passat europeu que va deixar als espanyols amb la medalla de plata) per ficar-se a les possibles semifinals contra Croàcia.

Comentaris
To Top