Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament reposa els cables de llum sostrets a Nostra Llar

Cablejat robat en un carrer de Nostra Llar / cedida
Un fanal on s'hi van robar els cables de coure, en una imatge d'arxiu / CEDIDA

Durant aquesta setmana l’Ajuntament ha reposat el cablejat elèctric que ha estat sostret del barri de Nostra  Llar en els darrers mesos. L’actuació ha tingut un cost de 5.200 euros.

Els carrers on s’han fet les reparacions són els d’Osaka, Alcoi, Sao Paulo i Lodz. En tots s’ha instal·lat el nou sistema antirobatori que dificulta molt més l’extracció que el convencional i incorpora una alarma que avisa la Policia Municipal en cas d’intent de robatori. Durant aquests dies també s’ha reforçat la vigilància policial per intentar evitar que es produeixin aquests robatoris.

Perjudici per l’erari públic

En un comunicat, l’Ajuntament assegura que en els últims anys han proliferat els robatoris de cables de l’enllumenat públic i “s’han convertit en una pràctica delicitva que suposa un perjudici per l’erari públic i que, alhora, afecta la seguretat de les persones”.

Els robatoris de coure deixen sense llum alguns carrers del barri de Nostra Llar

Publicitat
Comentaris
To Top