Esports

Ona Carbonell i Emma Garcia reben el reconeixement de l'Ajuntament

Felicitació institucional. L'Ajuntament ha obert el Saló de Plens per homenatjar a les dues representants del Club Natació Sabadell en la modalitat de natació artística (antiga natació sincronitzada), Ona Carbonell i la sabadellenca Emma Garcia, que van participar recentment en el Mundial de Gwangju. L'alcaldessa, Marta Farrés, acompanyada de la regidora d'Esports, Laura Reyes, ha aprofitat l'ocasió per reivindicar el gran paper de l'esport femení a la màxima competició.

Ona Carbonell i Emma Garcia amb l'alcaldessa, Marta Farrés, el president del Club, Claudi Martí, i la regidora d'Esports, Laura Reyes / D.S.

Farrés també els hi ha demanat que escampin el nom de Sabadell per tot arreu. Ona Carbonell es va penjar tres medalles a Corea del Sud i ja en suma 23 en total en les cites mundiaals des que hi va debutar a Melbourne el 2007. Ja és la nedadora amb més medalles de les cinc disciplines esportives aquàtiques del món. Per la seva companya Emma era el seu primer Mundial i el seu balanç va ser prou satisfactori, amb un sisè i cinquè lloc fent parella amb Pau Ribes.

Publicitat

El president del Club Natació, Claudi Martí, ha subratllat la feina que s'ha fet des de fa anys a l'entitat per promocionar la natació artística i l'esport femení. "Vam apostar per la igualtat d'oportunitats i ha estat un èxit". Les protagonistes han agraït el reconeixement de l'Ajuntament i l'Ona ha destacat que tot i no ser sabadellenca, "estudio disseny a Sabadell i bona part d'aquestes medalles són gràcies al suport del Club Natació Sabadell. Ha estat clau i el cinquè Campus de natació adaptada és un bon exemple: vénen noies i entrenadors de tot el món". L'Emma també s'ha referit al paper clau de l'entitat per poder progressar i s'ha recordat de "totes les persones i familiars que estan darrere per poder arribar lluny". Ara, l'Ona i l'Emma ja pensen en la futura gran cita olímpica de Tòquio '2020.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top