Oci i cultura

Red Rocks homenatja al grup U2 en un concert tribut

Aquesta tarda, la Capella de Can Gambús ha gaudit d’un concert amb l’objectiu d’amenitzar la tarda de diumenge. En aquest cas, no es tractava de qualsevol concert sinó d’un espectacle tribut al grup U2 format per David Howell, Adam Charles Clayton, Larry Mullen i Bono, el principal cantant. Avui, la banda ha rebut un homenatge a través del grup Red Rocks tocant els seus temes més famosos i coneguts per tothom.

Red Rocks durant el concert tribut / D.S

Pels volts de les set de la tarda, l’espai ja es començava a emplenar amb centenars de persones. Amb una beguda a la mà i acompanyats d’amics i amigues, els sabadellencs esperaven sense pressa l’inici del concert que, per problemes tècnics, ha començat més tard. La banda ja havia actuat a la Capella de Can Gambús amb anterioritat, concretament, al juny de l’any passat.

Al ritme de la bateria i la guitarra elèctrica, Red Rocks enfilava la primera cançó “Beautiful Day”, una de les més conegudes de la banda irlandesa. El públic, alguns en peu, cantaven les cançons gairebé de memòria. Red Rocks han continuat amb altres temes icònics com “Vertigo”, “One”, “With or Without You” o “The Fly” mentre anava caient el sol.

Comentaris
To Top