Publicitat
Esports

Derrota marcada per l'expulsió de Grego (4-1)

El capitans Pedro Capó i Gabi Fernández, instants abans del partit a les instal·lacions de Royal Verd / cEDIDA (CES)

Estrena agredolça. El Centre d’Esports Sabadell va caure per 4 a 1 davant l’Al-Sadd de Qatar en el primer partit de pretemporada disputat a Olot.

El duel, celebrat a porta tancada, va servir per veure el debut d’alguns dels fitxatges de la nova temporada. Amb un 4-2-3-1 –amb Grego a l’eix de la defensa, Aleix Roig al carril esquerre i Antonio Romero fent parella al doble pivot amb Pedro Capó–, el Sabadell va anar de menys a més en un primer temps en el qual hi va haver alternança en la possessió entre els dos conjunts. Pocs minuts després de la primera mitja hora de joc, el golejador de la tarda, Hasan al Haydos, va sorprendre amb un esplèndid flèquit a Ian Mackay per fer el primer.

La resposta no trigaria en arribar de la mà d’Edgar Hernández que tornava la igualada després d’un gran xut a pilota parada (1-1). El Sabadell arribava a l’equador després d’oferir uns bons últims quinze minuts de joc en què van destacar Grego, Aleix Roig i Acedo.

Publicitat

A l’inici de la represa, els arlequinats van continuar dominant però una acció de Grego, castigada amb vermella directa, va acabar sent decisiva. Tres gols en els últims vint minuts, un d’ells, del recentment campió de la Copa d’Àfrica, l’algerià Baghdad Bounedjah, van certificar el 4 a 1. Una de les notes positives va ser el debut d’Aleix Coch prop de set mesos després de la lesió davant l’Olot.

L’Andorra, nou rival arlequinat

Aquest dilluns la RFEF va fer oficial que atorgava la plaça vacant del Reus a l’Andorra després que el club dels Pirineus, a més de complir “els requisits establerts i l’ordre establert de preferència”, abonés els 452.022 euros per quedar-se amb la plaça de Segona B. El Club, propietat de Kosmos Holding, conglomerat d’empreses en què un dels propietaris és Gerard Piqué, haurà passat de Primera Catalana a Segona Divisió B.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top