Publicitat
Ciutat

José Andrés Domínguez, nou director de l'aeroport de Sabadell

L'Aeroport de Sabadell tindrà un nou director a partir del 20 de setembre: José Andrés Domínguez Mates. Vinculat a Aena des de l'any 1998, Domínguez substituirà en el càrrec a Juan Crespo Sánchez, director de l'aeròdrom des de setembre del 2017 i que ara passarà a ser director de l'Aeroport de Reus.

José Andrés Domínguez, nou director de l'Aeroport de Sabadell / CEDIDA

José Andrés Domínguez Mates arriba provinent de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, on era responsable del departament de sistemes elèctrics. És Enginyer Tècnic Industrial i Enginyer Superior en Automàtica i Electrònica Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i ha realitzat el Màster d'Instal·lacions en Edificis per la Fundació Politècnica de Catalunya.

Publicitat

A l'aeroport barceloní, Domínguez ha treballat a l'àrea d'Enginyeria i Manteniment, on ha exercit de cap de la secció de baixa tensió (2003-2005) i cap del departament d'energia elèctrica (2007-2008), entre d'altres càrrecs. Va participar en la posada en marxa del sistema d'energia de la Terminal T1 de Barcelona, en l'obtenció de la Certificació de l'aeroport, la modernització de les instal·lacions de la Terminal T2 i en la implantació de tecnologies eficients per reduir el consum a les instal·lacions.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top