Publicitat
EDITORIAL

Sabadell, zona de baixes emissions?

La protecció del medi ambient és un valor que es dona per descomptat en qualsevol societat benpensant; ningú que no sigui un analfabet funcional o un energumen ‘a la Trump’ s’atreveix a negar el canvi climàtic, per exemple, o l’efecte contaminant dels cotxes. A Sabadell tenim un únic sensor de la qualitat de l’aire, i ens diu que estem fregant el límit de contaminació recomanat per la UE. Ara hem sabut que l’Ajuntament està a punt de licitar l’adquisició de vuit sensors més per monitorar la puresa de l’aire de la ciutat.

Publicitat

Més enllà del debat de si és l’opció més eficient per mesurar la qualitat de l’aire, només l’interès a fer-ho ja és una bona notícia. La següent notícia que ens agradaria publicar és que els sensors, un cop adquirits, es col·loquen en punts realment rellevants –els principals eixos viaris–, de forma que puguin fonamentar actuacions municipals i decisions polítiques de gran impacte... Pensem en la Gran Via, per exemple. I, per últim, ens agradaria que l’Ajuntament apostés de veritat per lluitar contra la contaminació i establís a la ciutat zones de baixes emissions, com a primer pas per a un aire net.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top