Ciutat

La plaça de Navacerrada reobre al públic un cop unides les dues parts que la formaven

La plaça de Navacerrada, a Sant Julià, ha quedat reoberta oficialment avui un cop ha estat reformada i ampliada. La principal novetat és que s’han unit les dues parts que abans separava el carrer del Moncayo i s’ha eliminat el carril d’un sentit de circulació de la ronda de Navacerrada, que ara passa al nivell de la mateixa plaça amb l’objectiu de pacificar-ne el trànsit. Les obres han costat uns 300.000 euros i compten amb l’aprovació dels veïns que van participar en l’elaboració del projecte a l’Àgora Nord i la Comissió Parc del Nord amb l’anterior govern.

Ara la plaça té dos espais diferenciats. El primer és obert per poder-hi fer activitats i accedir als habitatges del carrer de Moncayo i el segon compta amb arbres i bancs. L’alcalde accidental, Pol Gibert, i la regidora de Desenvolupament Urbà, Mar Molina, han visitat la plaça aquest divendres. Sobre la plaça, Gibert ha destacat “la importància que amb el projecte, els veïns i veïnes puguin gaudir d’un espai més ampli i renovat on poder trobar-se o fer-hi activitats”.

Gibert i Molina, amb tècnics municipals, a la plaça aquest matí / CEDIDA

Tal com ja va comentar ahir l’alcaldessa Marta Farrés, Gibert, ha incidit en què “aquesta és una de les diferents visites que els representants del Govern municipal estem fent al territori aquests dies per comprovar en primera persona les actuacions que s’estan portant a terme a l’espai públic”.

Operaris d’Smatsa, netejant la plaça aquest matí / SMATSA

La plaça, reoberta al públic / SMATSA

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top