Publicitat
Ciutat

Denuncien l’abandonament del parc de la Romeua

L’estat del parc de la Romeua / CS SABADELL (CEDIDA )

Matolls “secs” i “malgirbats”, un tobogan clausurat i molta brutícia acumulada. Els veïns de la zona volen posar fi a “l’abandonament” del parc del Torrent de la Romeua, que uneix els barris de la Roureda, Can Llong i Ca n’Oriac.

Els usuaris del parc temen que es pugui produir “un incendi” per l’estat de la bardissa a causa de les altes temperatures i la “deixadesa” dels matolls i la vegetació de la zona, explica preocupat Antonio Sánchez, un veí.

La crítica a l’abandonament no és un fet aïllat ni exclusiu d’aquest parc. També veïns de Campoamor, Can Deu i Espronceda han lamentat la sequedat de les herbes a jardineres, parcs i places.

Joc clausurat

Una altra usuària, l’Amàlia, critica que s’hagi precintat el tobogan. “Ja s’hauria d’haver arreglat, després de tant de temps”, diu. De fet, fa més d’un any que el joc infantil està clausurat, sense que l’anterior equip de govern “donés explicacions sobre la decisió ni una solució per al problema”, critica el portaveu de Ciutadans, Adrián Hernández.

Finalment, una altra veïna, l’Ester, assenyala la brutícia present al parc, on porta a passejar el seu gos habitualment. “He d’estar pendent que l’animal no s’emporti a la boca les escombraries que hi ha escampades”, manifesta indignada. Federico García, membre de l’Associació de Veïns de Can Llong, assegura que ja han denunciat “el desemparament del parc” al nou consistori.

També ho ha fet el grup municipal Cs, que va reclamar la setmana passada al govern de Farrés la “dignificació” d’aquest terreny. De fet, el portaveu municipal de Cs proposava que la renovació del tobogan hauria de formar part d’un projecte més ambiciós que inclogués “la recuperació de tot el parc del Torrent de la Romeua i del seu entorn”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top