Ciutat

Els Mossos investiguen l’agressió a Waka Sabadell

Dos nois que dissabte intentaven colar-se a la discoteca Waka Sabadell han denunciat els agents de seguretat del local després que aquests els agredissin quan els van enxampar. Segons es pot observar en un vídeo difós a les xarxes socials, tres agents de seguretat propinen diversos cops i puntades de peu contra els dos joves quan detecten que estaven entrant al recinte saltant una tanca posterior.

Les víctimes van presentar una denúncia a la Policia Local de Sant Quirze després dels fets, la matinada de dissabte a diumenge. La investigació, però, l’han assumit els Mossos d’Esquadra de Sabadell, que treballen per esclarir el cas, tipificat com a delicte de lesions lleus, i identificar-ne els autors.

Denuncien agressions per part d’uns treballadors de la discoteca Waka Sabadell

Comentaris
To Top