EDITORIAL

Protegim el que ens fa grans

El sector automobilístic és un dels motors de l’economia sabadellenca. Entre les empreses que més facturen de la ciutat hi figuren grans concessionaris que converteixen la nostra ciutat en un pol de referència de la venda de vehicles. Les dades negatives amb què arribem al mes de juliol –una caiguda del 8,6% acumulat respecte el 2018– és una molt mala notícia que d’altra banda hem de dir que és perfectament evitable: la crisi dels models dièsel i la manca d’unes línies estratègiques a nivell polític han fet estralls en el mercat.

Com a ciutat, no ens podem permetre que un sector estratègic estigui en aquestes condicions. Hem de protegir tot allò que ens fa més grans com a ciutat. Les directrius en matèria d’automoció sobrepassen els límits municipals i són competència de Madrid, on la inestabilitat política ha afectat el desenvolupament de plans de renovació i d’altres iniciatives que podrien servir per donar l’estabilitat necessària al sector. Per això, ara és el moment per aclarir d’una vegada per totes la continuïtat del dièsel i construir un autèntic pla de desplegament del vehicle elèctric, garantia de present i futur.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top