Ciutat

S’acaben les obres d’ampliació de la C-58 entre Sabadell i Badia del Vallès

La C-58 funcionant amb normalitat després de les obres / ÓSCAR ESPINOSA

La fi de les cues a la C-58 entre Terrassa i l’enllaç amb l’AP-7 ja està més a prop. Les tasques d’ampliació de dos carrils de trenat per facilitar els canvis de carril entre el nus de Sant Pau i l’enllaç amb l’AP-7/B-30 a Badia del Vallès estan enllestides.

La C-58 funcionant amb normalitat després de les obres / ÓSCAR ESPINOSA

DESCONGESTIONAR LA C-58

Aquesta modificació del tram s’uneix al pla de millora de la Generalitat per alleugerir la circulació a l’autopista C-58.

La calçada entre Sabadell i Terrassa, en direcció a Manresa, també es veu afectada per obres d’incorporació de carrils, que duraran uns 13 mesos, segons ha informat el departament de Territori i Sostenibilitat. La inversió total de la infraestructura, des de Terrassa fins a Badia del Vallès, en ambdues direccions és de 28,6 milions d’euros.

La C- 58 és la principal carretera entre Barcelona, el Vallès Occidental i el Bages. Hi passen diàriament més de 160.000 vehicles. Fins a 54.000 només en el tram d’entrada a Terrassa centre.

Comentaris
To Top