Ciutat

Esquerra demana fermesa a l’equip de govern davant l’amenaça d’Endesa

Gabriel Fernández regidor

El portaveu d’ERC exigeix que es sancioni a les subministradores elèctriques que incompleixin la llei 24/2015 davant l’amenaça d’Endesa de tallar l’electricitat

Fotografia d'arxiu del portaveu d'ERC, Gabriel Fernández / DS

El grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Sabadell ha alçat la veu davant l’amenaça d’Endesa de tallar el subministrament elèctric a les famílies en situació de pobresa energètica si l’Ajuntament no es fa responsable del 50% del deute restant.

El portaveu d’ERC, Gabriel Fernández, ha demanat en un tuit al govern el compliment de quatre punts per resoldre la problemàtica de la pobresa energètica i de les subministradores.

Fernández exigeix l’aplicació de la llei 24/2015, sancionant a les subministradores que l’incompleixin, exigir a tots els actors com La Generalitat la constitució d’un front unitari per abordar la negociació amb les subministradores, un fons per finançar les factures de les famílies vulnerables.

“Si l’actual govern manté la línia política de treball de l’Ajuntament dels últims 4 anys, ens tindrà al costat per defensar i garantir els drets de tothom” ha sentenciat Gabriel Fernández.

Aquest setembre es convocarà un Consell d’alcaldes i alcaldesses per abordar la situació i evitar deixar a cap família a fosques.

Comentaris
To Top