Publicitat
Ciutat

Novetats al Ball del Rodet per a la festa major d’enguany

El Rodet / D.S.

Sabadell escalfa motors per a la festa major. En qüestió de setmanes la ciutat entrarà de ple en les desenes d’esdeveniments tradicionals, i aquesta edició del Ball del Rodet és molt especial, ja que celebra 20 anys “rodant” a la festa major. És per això que hi trobarem “alguna sorpresa”, segons ens ha avançat l’organitzador de l’esdeveniment, Ruben Ramiro.

En honor al seu aniversari, la colla de Bastoners prepara una banda de música especial amb nous instruments que tocaran durant el ball. A més, també incorporaran rodets nous per tal d’aplegar molta més gent.

Més enllà d’aquestes novetats, el ball serà fidel a la tradició: el Rodet i la Bobina rodaran a la plaça Sant Roc animant tant adults com petits que s’atreveixin a concursar. I al final de tot, el plat gros: el Ball de Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top